Здравко Димитров откри учебната година в СОУ “Кирил и Методий“

Областният координатор на ГЕРБ спази и тази година традицията в район "Западен"

Областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров спази и тази година традицията и откри учебната година в СОУ "Св. Кирил и Методий" в район "Западен".

Първият звънец на училище "Кирил и Методий" проехтява на 15 септември 1971 година. Вече повече от 40 години поколения учители и ученици работят и творят в тази сграда. В училището учат много таланти в областта на музикалното, танцовото и изобразителното изкуство.
Днес стотици ученици препълниха площадчето пред училището. За всички тях първият учебен ден е вълнуващ, но за  първолаците той е изключителен. С добри думи към всички, които пристъпват прага на училището на първия учебен ден, се обърна директорът Таня Николова. След нея Здравко Димитров пожела на учениците една спокойна, спорна, успешна и вдъхновена нова учебна година! Да бъдат здрави и освен трудните уроци да имат и много хубави преживявания в класните стаи и много поводи за усмивки!

На първолаците, най-нетърпеливите да влязат в класните стаи, той пожела да пристъпят прага на това училище без страх, защото игрите не свършват, да бъдат с много ведри личица и с много доверие в класни ръководители. Към учителите и родителите Димитров се обърна с призива да бъдат търпеливи, да имат сили и увереност в младите хора.  В края на изказването си  той пожела на всички "на добър час".