Майката и 5-годишният й син вероятно са починали от отрова за мишки

Крими

15-09-2014, 17:43

Снимка:

интернет, архив

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зловещо! Откриха мъртви майка и 5-годишния й син във вила

Вече е готова аутопсията на труповете

Намерената в Панагюрище мъртва млада жена и петгодишния й син е вероятно да са се отровили с отрова за мишки, е една от версиите на разследващите. От вилата, в която са намерени, са иззети са храни, питиета, всички възможни биологически веществени доказателства, които ще покажат от какво е починала 32-годишната Цветана Ненова и 5-годишното й момченце, съобщи Блиц.

 От полицията работят по официалната версия, че майката и детето са се отровили неволно от храна или напитка и са издъхнали на място. Вече са готови резултатите от аутопсията, проби са изпратени в Института по криминалистика и криминология в столицата. Местните твърдят, че кошмарът е настъпил след като майката и детето са били принудени насила да погълнат миша отрова. Кой, защо и по каква причина.  Засега отговор няма, но местните твърдят, че полицията още от вчера работи и по такава версия.

Цветана е разведена, гледа детето си сама, работи в местно предприятие. 32-годишната жена е с добър социален статус и заедно с детето й са живеели при родителите й. През уикенда е ходила често в малката си виличка в квартал „Борова гора” на Панагюрище.

Телата са открити от вуйчото на Ненова. Във вилата няма газ, изключва се вероятността смъртта да е причинена от задушаване.