Ваня Джаферович влезе в "Сървайвър"

С него участва и друга старозагорка, Силвия Димитрова

Футболистът от Стара Загора и Хърватска Ваня Джаферович, понастоящем маркетингов директор на ФК "Берое", е сред участниците в новия сезон на „Сървайвър“. Петото издание на риалити състезанието започва тази вечер.

На кастингите за предаването през миналия ноември е била и съпругата му Евгения, съобщава изданието „Бизнес поща”. Плувкинята беше участник в предишно издание на „Сървайвър“. Само Ваня обаче е бил одобрен и е заминал за Камбоджа.

Там той е бил в отбора на „феновете“. Вече се е върнал и е сравнително здрав. Имаше няколко по-тежки контузии, но в сравнение с тези във футбола – направо нищожни, коментира съпругата му.

Заедно с Ваня, в „Сървайвър“ старозагорци ще видят и своята съгражданка Силвия Димитрова – бивша сървайвърка, лекоатлетка и моделка, сестра на футболния треньор Атанас Димитров.

Семействи Джаферович разкриват и друга хубава новина - очакват нов наследник. Семейството вече има дъщеричка, Леа. Новият член на семейството ще се появи на бял свят през 2015 година.

Евгения Джаферович споделя, че завижда на всички участници в Камбоджа за преживяното, но и е щастлива. Знам през какво е минал Ваня. А на него му е много спокойно, че вкъщи има човек, който го разбира на 100%, казва още Жени.