Локо загуби с 0:2 мач по водна топка (СНИМКИ)

Спорт

15-09-2014, 22:52

Снимка:

lokomotivpd.com

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Матушев: Вкараха ни два гола от два удара. То не бяха и удари

Железничарското дерби се игра в басейн, няма кой да прекрати пародията

Локомотив Пловдив загуби с 0:2 като гост на Локомотив (София) в железничарското дерби от 8-ия кръг на „А“ група. Двубоят се игра при непрестанен дъжд, който превърна терена в басейн, но въпреки това длъжностните лица не пожелаха да прекратят мача.

Владислав Романов през първата част и Ламжед Шехуди в края на мача вкараха по едно попадение за домакините.

По този начин черно-белите записаха трета поредна загуба и останаха с актив от 6 точки.

Смърфовете започнаха добре двубоя и още в 9-ата минута Дани Кики отправи опасен изстрел към вратата на домакините, но топката профуча край гредата.

Точно тогава над стадиона започна да се изсипва силен дъжд и футболните достойнства в срещата на практика приключиха.

В 13-ата минута Йордан Господинов не успя да улови топката на един сравнително лек изстрал с глава и притичалият Романов направи добавка от 2 метра за 1:0.

Следващата добра ситуация за черно-белите бе в 32-ата минута, когато Янко Сандански пробва далечен изстрел. Топката рикошира и премина опасно покрай вратата в корнер.

Столичните железничари също имаха няколко положения след удари на Даниел Генов, Евертон Джилио - Том и Ранджелович, но Йордан Господинов се намесваше добре.

Така се стигна до 80-ата минута, когато Венелин Филипов не успя да избие една топка или да я върне към вратаря и тя му бе отнета от Шехуди. Той напредна и с топовен шут я прати в мрежата с помощта и на напречната греда за крайното 2:0.

Локо (Сф): Митрев, Елтон, Бранеков, Раднжелович, Трифонов, Том, Романов, Шехуди, Генов, Иво Иванов

Локо (Пд): Йордан Господинов, Богомил Дяков, Деян Молдованов, Ангел Грънчов, Венелин Филипов, Ванчо Траянов (81- Емерик де Врийзе), Янко Сандански, Благой Наков (61- Бранимир Костадинов), Александър Якимов, Дани Кики, Мартин Камбуров (кап).

Съдия: Станислав Ставров