„Сървайвър" се оказа пълно менте

Участниците в екстремното риалити изпратени на курортен остров

Абсолютен кьорфишек се оказа започналият снощи „Сървайвър". Въпреки че уж по сценарий участниците са изпратени да живеят 3 месеца на самотен остров, пълен с всякакви опасни перипетии, истината е доста по-различна, твърдят хора от екипа.

 Състезателите в риалитито са живели през цялото време на луксозен камбоджански курорт, известен с красотата си и посещаван от хиляди туристи от цял свят. Мястото се казва Ко Ронг и след няколко години се очаква да бъде топ дестинация. Целият екип на „Сървайвър" е живял в супер удобни дървени къщички, където за техния комфорт се е грижел отбран обслужващ персонал. Квалифициран медицински персонал от европейски лекари пък е следял за безопасността и здравето на състезателите.

 „Цветът на океана е тюркоазен, белите минерални пясъци са пеещи - скърцат особено, когато ходиш по тях. На острова има още няколко плажа, интересни с цвета си - едните са патешкожълти, другите - керемиденочервени", разказва самият продуцент Евтим Милошев. За да изглежда островът пустинен и необитаем, от екипа на „Дрийм Тийм" засадили растения, които благодарение на тропическия климат избуяли много бързо.

 Там сред дърветата били разположени участниците и техните лагери, а операторите снимали така майсторски, че от кадрите въобще не си проличало, че само на метри от тежките състезания на риалити героите има екзотични ресторанти и кокетни магазини за сувенири.
Повече от милион евро е изразходил Милошев и компания, за да реализират „Сървайвър". Снимките са били с най-високо качество, а за да бъдат наистина добри кадрите, били поканени оператори чужденци, които и преди са снимали предаването, но за други държави.