Кандидат-депутатите на ГЕРБ-София ще проведат инициативи в столицата

Те ще участват в редица събития по случай днешния празник

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат днес редица инициативи в столицата. Водачите на листите за 23 и 24 МИР Александър Ненков и Румяна Бъчварова, заедно с кандидати за народни представители от ГЕРБ-София, ще участват в тържествата по случай  Деня на София пред Паметника на Незнайния войн от 11:30 часа. Александър Ненков ще разговаря с граждани в открита приемна на пазара в кв.“Красно село“ в 16:00 часа. В 17:30 Ненков и Румяна Бъчварова, заедно с кандидати за народни представители от ГЕРБ-София, ще присъстват на откриване на галерия „Галерията“.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР Димитър Главчев и д-р Антон Живков ще отбележат православния празник „Вяра, Надежда, Любов“ в градинката на храм „Свети Георги“ от 09:30 до 11:00 часа.

Водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще присъства от 14:00 часа на откриване на Седмица на занаята, която ще се проведе на столичния „Женски пазар“ (вход откъм „Екзарх Йосиф“). В 16:30 Бъчварова ще вземе участие в празник по случай Деня на София в парка на гр. Бухово (при лошо време - в Културния дом).

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 24 МИР Веселин Вучков, Евгения Алексиева и Маргарита Александрова ще участват във викторина, организирана за Деня на София в парк „Заимов“ от 17:00 часа.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР Биляна Бекова, Лилия Тиркова, Цветан Стефанов, Мариян Живков и Людмил Асенов ще вземат участие в тържество по случай Деня на София в парк „Света Троица“ от 17:00 до 19:00 часа.

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ за 25 МИР Красимир Ципов ще запознае столичани с управленската визия на партията на открита приемна в центъра на село Мрамор от 17:30 до 19:30 часа.