Спешно! Ники се нуждае от нашата помощ, сега!

Мисия Пловдив

17-09-2014, 10:29

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Благотворителен шоу спектакъл "Да помогнем на Ники!" на 4 октомври. Заповядайте!

На 4 октомври (събота) от 19,30 часа в Дом на културата "Борис Христов" ще се проведе благотворителен шоу спектакъл "ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ". В инициативата ще се включат Трио "Сопрано", пловдивската поп певица Сани Алекса, актьорът Ивайло Христов и куп клубове по спортни танци. Всички те ще се погрижат за доброто настроение на гостите и ще "дарят глас и движение" за каузата.

Само преди дни Николай Владимиров Иванов от Асеновград навърши 28 години. През 2011 г. на Ники е поставена диагноза "тежка форма рак на дебелото черво". Цената на лечението му до момента е 140 000 евро и нараства паралелно с продължението на предстоящите скенери, изследвания и терапии.

Средствата за изплащането на дълга към испанската клиника продължават да се събират. Поради недостиг на пари обаче от медицинското заведение искат да спрат лечението на Ники. Екипът на Plovdivutre.bg моли всички да отворят сърцата си да заедно да помогнем на младия мъж в борбата за живот!

Нека да се съберем отново за едно добро дело - усмивката и нормален живот за този изключително борбен човек! Цената на поканата е 10лв. и може да бъде закупена от магазин "ЛА ФЛЬОР" (гр. Пловдив, ул."Гладстон" 5); лично от Ники или от Меги Трайкова. Телефон за контакт: 0896700448.

За тези, които няма да имат възможност да присъстват, а искат да помогнат, могат да го направят със СМС с текст DMS Nikolay на номер 17 777, и посочените банкови сметки:

Обединена Българска Банка по дарителска сметка
Титуляр: Николай Владимиров Иванов –
BIC UBBS BGSF № BG56UBBS80021088498330