Над 25 хиляди пловдивчани посетиха предизборната шатра на ГЕРБ

Мисия Пловдив

17-09-2014, 12:32

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Само за дни

Само за няколко дни повече от 25 хиляди души посетиха предизборната шатра на ГЕРБ в центъра на Пловдив, за да засвидетелстват своята подкрепа за листата на партията в 16 МИР – Пловдив град, чийто водач е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, похвали се председателят на предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив Стефан Дедев. Дедев е четвърти в кандидат-депутатската листа на партията след Бойко Борисов, Менда Стоянова и Вежди Рашдов.

Целта ни е да привлечем възможно най-много избиратели да гласуват на предстоящите избори, тъй като сме убедени, че именно високата избирателна активност ще доведе до стабилно мнозинство на ГЕРБ в 43-тото Народно събрание, което да гарантира управление за Стабилна България, коментира той.

За поредна година централният предизборен пукт наГЕРБ в Пловдив е разположен в най-голямата и красива шатра на най-централното място в града – до Централна поща на площад "Централен".

Около 250-300 души на час идват тук, за да се запознаят с нашата листа и с програмата за управление на ГЕРБ, както и да споделят личните си очаквания от бъдещото правителство на нашия лидер Бойко Борисов, посочи един от най-младите кандидат-депутати от пловдивския отбор Пенчо Малинов, общински съветник и член на НИС на МГЕРБ.

Той сподели, че в шатрата се срещат хора от различни поколения. Многогодишният член на една от традиционните десни партии Борис Аргилашки дойде да изкаже симпатиите си и очакването неговата партия да подкрепи ГЕРБ на предстоящите избори, за да не се разпилява демократичният вот.

Минуги по-късно предизборни материали от Пенчо Малинов получи и 21-годишната Ваня Пандърска. Тя вече е гласувала за ГЕРБ и смята отново да повтори своя вот, защото от изборните резултати зависи дали ще остане в родината.

Пловдивчани могат да се срещнат с кандидатите за народни представители всеки ден от 9 до 20 ч.