Цветан Цветанов награди изявени спортисти в Мадан

„Управляващите трябва да се водят от интереса на такива успели деца”, подчерта той

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов награди петима изявени спортисти при посещението си в Мадан. Той бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на град Смолян Николай Мелемов, водача на листата в Смолян д-р Даниела Дариткова и от кандидат-депутати от региона.

Грамоти за високи спортни успехи и сума от 200 лева връчи на Елина Чукарова – за първо място на национално първенство по карате киокошин в Пловдив, на Филип Чукаров - спечелил трето място на същото състезание, на Ричард Ханджиев – второ място по карате, на Христо Енев – за множество постижения в първенства по сумо и борба. Със специално внимание бе удостоен двукратният шампион Мустафа Юсеинов, който е извоювал медали от европейски и световни олимпиади за хора с увреждания.    

По време на разговор с жителите на Мадан, Цветан Цветанов отбеляза, че управляващите трябва да се водят от интереса на такива успели деца, за да се чувстват те комфортно в родината си. „За да живеят по-добре, да се реализират и да прославят населеното място, от където излизат, да прославят България“, каза той. Според Цветанов парламентарните избори на 5 октомври ще са разковниче за бъдещето на България. 

Цветан Цветанов посочи, че на предишните парламентарни избори е бил подменен вотът на избирателя – както със случая „Костинброд“ и най-голямата пропаганда в новата история на България, така и с игнорирането на ГЕРБ като първа политическа сила.