ПловдивУтре: 18 септември

Животът

17-09-2014, 19:25

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Предстоящи събития в Пловдив и региона

Кметът Иван Тотев ще даде утре в 10,30 часа старт на строително-ремонтните дейности за преустройството на бившия хотел на Ванко 1 в административна сграда.

По повод официалното стартиране на Седмица на благотворителността 2014 в заседателна зала на Общината ще се проведе пресконференция с участието на заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Петър Зехтински и кметът на район "Централен" Георги Титюков. Начален час - 11,30 ч.

 Фестивалът Сцена на кръстопът предлага утре "ЗАЙЧЕТО НА СТЕНАТА” от Вера Нестрьом (сценично четене) от 19,30 ч. в Kултурен център „Тракарт”.

На сцената ще излязат: Мария Сапунджиева, Мая Бежанска, Филип Аврамов,   Мила Банчева

 Петото издание на фестивала за видео изкуство „Фасада” започва утре. От 18 до 20.09. включително, фасадите до стълбите на „Каменица”, Братската могила и Кметството на район „Тракия” ще оживеят с видеоинсталациите на артисти-експериментатори от цял свят. В рамките на тридневния вечерен видеомаратон ще гледаме 95 кратки филма на 80 артисти от 37 държави, сред които Австралия, Израел, Бразилия, Индия, Перу, Мароко и много други. Прожекциите ще бъдат всеки ден от 20.30 до 22.30 ч. Откриването е утре 18 септември от 20:00 часа пред  стълбите на „Каменица”.

Примата на българската естрада Лили Иванова има концерт в Пловдив утре от 20:00 ч. в Античен театър Пловдив. То е част от национално турне на Лили Иванова и музикантите й в 10 града в България.