Необвързаните жени - защо са все сами

Какво ги спира да намерят своя мъж

Вярва ли ви се, или не, на света има жени, които не държат да имат мъж до себе си. И не, не са лесбийките (макар че и те спадат в тази група, но по други причини). Някои дами просто се чувстват пълноценно и без половинки и никак не бързат с обвързването, пише faktor.bg.
Сред самотниците обаче има и такива, които копнеят за мъж, ала сами се спират заради своите куп изисквания и емоционални проблеми.
Ето и кои са типовете на тези необвързани жени и защо все още са сами:
1. Принцесата, която е загубила представа за времето:
Тази дама живее в своя приказка, но принцът го няма. Тя е чела много любовни истории и е гледала десетки романтични комедии и продължава да вярва, че нейният принц ще се появи. Но времето си тече, а него го няма!
2. Тип „Не мога да го преживея“:
Животът е низ от събирания и раздели, но тази жена се е вкопчила в горчивия си опит и не може да остави спомена за бившия си. На пръв поглед дава вид на жена, която мрази мъжете, но това съвсем не е така. Мрази и обича само един!
3. Вечно търсещата Единствения:
Покрай нея има доста мъже, но който припари по-близо, бива отрязан. Тя просто търси Единствения, а вероятно сама не знае какъв точно трябва да бъде той и затова постоянно стои сама.
4. Противничката на сватбите:
Тази жена е наясно от малка, че бракът не е за нея. Дали защото е дете на разведени родители или по други причини, но категорично отказва да се обвърже сериозно, защото не ще ѝ да чуе за сватба.
5. Тази, която се страхува да стане майка:
Тя обича децата и би искала да има. Проблемът е, че не си представя как ще разтвори крака и ще напъва. Страхът от раждането до такава степен я парализира, че не допуска никой мъж много близо до себе си, знаейки, че в даден момент при сериозна връзка ще дойде и темата за децата.