Мис Пловдив лъсна като еротична танцьорка!

Пловдив Лайф

18-09-2014, 16:23

Снимка:

hotnews.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Лъсна скандалното минало на Мис Пловдив 2011 Паула Коленцова. Фаталната красавица се оказа участничка в доста палави забавления.

Преди да се прочуе като подгласничка на Мис България 2012 и да стане Мис Пловдив, блондинката се е вихрила из нощните клубове като еротична танцьорка, предава HotZona.bg.

На танцовите й умения на пилона може да завиди и Галя на Азис, която се ползва с титлата Мис Стара Загора, а преди няколко години драпаше и за приза Мис Плеймейт. Тогава фаворитката не успя да спечели първото място, а след това дори и не повтори опита си за участие в шоуто.

За разлика от нея, Паула Коленцова крие тъмното си минало и избягва да говори за него. Ретро снимки обаче разкриват какви ги е вършила миската, преди да се окичи с короната на вице Мис България.

С титлата Мис България 2012 тя се размина буквално с няколко гласа. След като детронираха Ина Манчева за измама с вота, титлата получи Габриела Василева, макар да имаше доста спорове дали тя или Паула Коленцова повече я заслужават.

Освен със скандални изпълнения из нощните клубове Мис Пловдив 2011 е известна в родния си град и с лютия си характер. Преди няколко години тя направо нокаутира водещата Виктория Джумпарова, когато срина наследницата си за Мис Пловдив Пламена Кисьова, докато й предаваше короната.