Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с поредни иницативи в столицата

Ще се проведат открити приемни с граждани и среща с председателя на Съюза на многодетните семейства в България

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 23, 24 и 25 МИР ще проведат предизборни инициативи в София днес. Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще се срещне с граждани в открита приемна за граждани в район Триадица на ъгъла на бул.„ Витоша“ и бул.„Патриарх Евтимий“ от 11:00 часа. Там, заедно с кандидатите за народни представители от 23 МИР Димитър Главчев и д-р Антон Живков, ще представят приоритетите на ПП ГЕРБ, заложени в предизборната програма на партията. В 14:00 часа Александър Ненков и кандидатът за народен представител Теодора Георгиева ще отговарят на въпросите на столичани на откритата приемна на ПП ГЕРБ в район Студентски на улица „8-ми декември“ и ул. „Академик Борис Стефанов“. В 15:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР ще се срещне с граждани от район  Изгрев на предизборна шатра на ПП ГЕРБ, разположена на пл. „Радой Ралин“ (до магазин Била). От 17:30 ч. Александър Ненков и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23 МИР Борис Грозданов, Петя Белелиева, Лилия Борисова и Владимир Иванов ще се срещнат с жителите на село Владая на стадиона на ФК „Гранит Владая“.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще представи акценти от управленската програма на ПП ГЕРБ пред столичани на открита приемна пред паметника на „П.Евтимий“ от 16:00 часа. От 18:00 часа Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Евгения Алексиева, Борислав Борисов, Георг Георгиев и Валентина Симеонова ще присъстват на мероприятие на ПП ГЕРБ на открита приемна за граждани, разположена на ул. „Слатинска река“ 60. Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 24 МИР Веселин Вучков ще разговаря със столичани в парка „Заимов“ от 16:00 до 18:00 часа.

В 12:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова и Светла Николова ще проведат среща с председателя на Съюза на многодетните семейства в България Иванка Иванова в предизборния щаб на ПП ГЕРБ в НДК. Кандидат-депутатите от листата на ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Тодоранов, Димитър Узунов и Костадин Костадинов ще представят пред столичани основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ на открита приемна на бул. „Монтевидео“ 98 (пред магазин „Фантастико“) от 15:00 до 18:00 часа.