Нарязаха гумите на секретаря на община Смолян

Животът

19-09-2014, 11:50

Снимка:

dariknews.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Заради неправилно паркиране, смятат местните. За отмъщение - посочва Николов

Срязаха и четирите гуми на автомобила на секретаря на община Смолян Момчил Николов на паркинг в центъра на града. Неизвестен вандал разрязал гумите около 23 часа вечерта във вторник. Колата карал 19-годишният му син Никола, пише smolyanpress.net.

Дал съм му колата на него, аз карам друга. Той е студент първа година в Софийски университет, вече е голям и трябва да бъде самостоятелен, разказва Момчил Николов. Николов вече е пуснал жалба в полицията.

Според хора от района синът му бил спрял така, че затворил много коли в паркинга и това по всяка вероятност предизвикало гнева на някой от шофьорите.

Не е вярно. Паркирал е правилно, сутринта докато сменяхме гумите в паркинга излязоха и влязоха поне 10 автомобила, контрира на свой ред бащата.

По думите му гумите били разрязани "душмански" с нож от край до край. Предните гуми на 19-годишната кола били чисто нови. Щетите общо са за около 600 лв. Николов подозира, че посегателството може и да е свързано с работата му в общината. Преди известно време ми беше счупено задното стъкло на колата пред в къщи, затова имам и такива подозрения, каза секретарят на общината. По случая е образувано досъдебно производство.