Paradise Lost се влюбиха в Пловдив

Пловдив Лайф

19-09-2014, 12:54

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петя Терзийска

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нашествие от британци в Пловдив за концерта на PARADISE LOST

Фенове от цял свят пристигат в града под тепетата за концерта на английската рок банда

Английска рок банда Paradise Lost, която утре забива на Античния театър от 20 часа, вече е в Пловдив. Групата е в града под тепетата като част от програмата на традиционния рок фестивал Sound of the Ages.

Членовете на бандата разкриха, че вече са имали възможност да се разходят из Пловдив, и че са възхитени от Римския стадион. Голямо впечатление са им направили и архитектурните симбиози в централната част на Пловдив. Опитали са и българската ракия, като се пошегуваха, че това е част от културния обмен.

Половината от парчетата на концерта утре ще са със симфоничен аранжимент. Китаристът на бандата Грег Макинтош обяви, че са избрали парчетата, които ще звучат по най-интересен начин, а не тези, които са най-лесни за аранжимент. Концертът на Античния театър ще бъде записан и издаден на DVD. В диска ще бъде включен и кратък филм за гостуването на музикантите в града под тепетата.

За събитието утре вечер се очаква да дойдат фенове от цял свят. Стана ясно, че румънски фенове на Paradise Lost, които ще имат възможност да ги слушат другата седмица в родината си, са предпочели да дойдат още тази събота на концерта в Пловдив.