За всеки по нещо в първия ден от Седмица на благотворителността

Мисия Пловдив

19-09-2014, 16:14

Снимка:

plovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-силният българин чупи рекорд в Седмицата на благотворителността

Включете се и вие!

Начало на тазгодишната Седмица на благотворителността ще дадат театралната постановка "Завещанието на целомъдрения женкар" със специалното участие на Васил Михайлов и Театър Българска армия и хип-хоп концерт на бандата BOBO & THE GANG & SKILL.

Обичаният актьор Васил Михайлов влиза в образа на Дон Жуан. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена? Цената на билетите е 8, 10 и 12 лева, часът е 20ч., мястото е лятно кино "Орфей".

По случай Седмицата на благотворителността клуб Библиотеката отваря врати, за да посрещне хип-хоп бандата BOBO & THE GANG. Събитието ще стартира с уъркшоп, воден от DJ SKILL, който ще въведе публиката в работата с грамофон и диджействането. След което на сцената ще забият BOBO и момчетататa от THE GANG. Партито ще продължи до сутринта под бийтовете на добрия стар рап, селектиран от DJ SKILL. Купонът и хип- хопът са гарантирани. Цената на билетите е 8 лева, за желаещите да участват само в уъркшопа или да присъстват само на афтърпартито е 5 лева.

Седмица на благотворителността ще се проведе за втора поредна година в Пловдив. Седмицата стартира на 19.09.2014 год. и ще приключи на 28.09.2014 год., когато е планирано да се реализира и последното събитие в кампанията. Общо 11 културни и развлекателни мероприятия и 1 кампания са включени в програмата на Седмица на благотворителността 2014.

Всички събрани средства от продадени билети ще бъдат дарени за каузата на Седмица на Благотворителността в Пловдив – 2014: Реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница "Знаме на мира" (Младежки хълм), изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели, изграждане на чешма.