Разкриха я: Ето какво не знаем за Елена Кучкова!

Истината излезе наяве!

Елена Кучкова, която е Мис Плеймейт 2013 е в Къщата на ВИП Брадър заради връзките на бившия си любовник Христо Сираков, познат като Ицо 100-те манекенки. Двамата са били заедно година и половина, но после нещата между тях се разсъхнаха. Милионерът и моделката Елена Кучкова обаче са запазили топлите си чувства, като богаташът продължи да й помага с финансови инжекции и да я лансира, като я пробутва тук и там, пише в. „Уикенд” и nova-media.
Преди време той дал солидна сума на светския лорд Евгени Минчев, за да я „вкара в обществото” като негова дама на рождения си ден. Тогава пиарът на звездите представил никому неизвестната моделка Елена Кучкова сред ВИП персоните. Но в Къщата Евгени Минчев демонстрира най-малкото безразлично и дори отегчено отношение към Кучкова. Последната беше запратена с влизането си сред ТВУ-общежитието. И то с благословията на политбюро, в лицето на лорд Евгени Минчев и примата на българската естрада Йорданка Христова.
Елена Кучкова показа „класа” от мрънкане и недоволство. Ако някой не я познаваше, би я сметнал за милионерската щерка Ели Гигова. Последната, наследница на милионите на баща си, спортния бос Никола Гигов напротив, демонстрира завидна класа, добро възпитание и адекватно отношение. Наглостта на Елена Кучкова достигна дотам, че още във видео представянето си моделката изрази съжаление, че в Къщата се очаква да има само пенсионери, бабички и обратни и няма кой да я….сваля. Тя толкова се взела на сериозно, че във визитката си се представи като красива жена, след която мъжете си чупят вратовете да се обръщат и точат лиги, а жените беснеят.
Елена Кучкова бе преместена после в Къщата на бароковия разкош. Иво Аръков, който се заигра с хубавицата дори изказа съжаление за това, че тя „излетя” от работническата нищета. Къде ще стигнат нещата между двамата тепърва ще се разбира. Но засега жадният за слава артист и безпардонната плеймейтка Елена Кучкова все още са на етап визуална свалка.
Какво ли би се случило, ако и екс гаджето на актьора Мика Стоичкова влезе в Къщата на ВИП Брадър, каквато е последната мълва. Дори и бившо, щерката на Модерния ляв няма да позволи да свири втора цигулка, а ще натири в ъгъла манекенката. Остава само да гадаем дали това реално ще се случи.