Цветан Цветанов: Не обещаваме невъзможни неща, защото сме искрени

ГЕРБ не залага на популизъм, а предлага решения, заяви той по време на посещение в област Ямбол

Това тук е истинската политика – заставаме пред работодателите си и искаме от тях да изискват това, което трябва да направим. Това заяви пред стотици жители на село Кукорево, община „Тунджа”, заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Заедно с кандидатите за народни представители от 31 Ямболски многомандатен избирателен район той посети селото, което е едно от най-големите в общината и е част от предизборната обиколка на Цветанов в Ямболска област.

Цветанов посочи, че тези избори са индикатор дали ще се върнем в европейския път или ще бъдем управлявани отново от ДПС и БСП. „Всички ние бяхме достатъчно търпеливи през последната година и видяхме какво направиха те. Кой обаче днес понесе политическата отговорност за това управление и за неговия провал? Пламен Орешарски – него го няма вече. Сергей  Станишев – вече е в Брюксел. Лютви Местан – за него е без значение кой управлява. С който и да управлява, ДПС винаги задушава развитието на страната ни, защото не управлява с политики”, каза Цветанов.

По думите му ГЕРБ не залага на популизъм, а предлага решения. „ГЕРБ иска да реализира управленската си програма – политиките в полза на земеделието, туризма, инфраструктурата, екологията и образованието. Ние не обещаваме невъзможни неща, защото сме искрени”, допълни Цветанов и призова избирателите на 5 октомври да бъдат активни и да гласуват отговорно.