Майка принудила непълнолетната си дъщеря да спи с 1 800 мъже

Общество

22-09-2014, 09:49

Снимка:

news.com.au

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Анабел Форест била въвлечена в извратена секта

Дъщерята на жена, членувала в сатанински секс култ, разказа как жестоката й майка я е принудила да спи с над 1 800 мъже преди да навърши 18 години. Анабел Форест, е била въвлечена в извратената секта, като гледала как майка й прави секс с лидера Колин Бейтли, когато била само на 7 години, пише "news.com.au", цитиран от "24 часа".

На 11 години тя вече била изнасилена два пъти от лидера на култа, а три години по-късно била принудена да участва в оргия заедно с майка си в дома им в Уелс, в която участвали най-малко още две съседски семейства.

Колин Бейтли и Жаклин Марлинг са осъдени на лишаване от свобода за системно сексуално насилие срещу момичето, докато то е растяло. Съпругата на Бейтли, Илейн също е осъдена на лишаване от свобода за сексуално насилие срещу дете.

През 2011 година в Кралския съд в Суонсън стана ясно, че Бейтли, който по онова време е бил женен и е живеел на същата улица като жертвата, е носил роби с качулки и е проповядвал групов секс с жени и деца. Във всекидневната си пък той държал змии до олтар, около който всяка неделя вечерта се събирали негови последователи.

Анабел, която днес има свое семейство, разказа за извращенията на Бейтли и майка й, осъдени на 11 и 12 години лишаване от свобода. „Нищо друго не ме нараняваше така, както онзи мъж и майка ми. Майка ми беше зла жена и никога няма да й простя“, споделя тя.

В наскоро публикуваните й мемоари, Анабел разкрива, че е спала с почти 2000 мъже, преди да отпразнува 18-тия си рожден ден. След това пък била принудена да проституира, за да набира пари за култа.

Извратената идеология на последователите на култа се базирала върху „Книгата за Закона“ на Алистър Кроули. В култа се смятало, че децата трябва да докажат на Бог, че са добри, като правят секс с другите членове.

„Бях на 11 години, когато бях изнасилена за първи път. Най-лошото бе, че бях накарана да вярвам, че сама съм избрала това да се случи. Беше ужасно. Това е най-болезненото и шокиращо нещо, което съм преживявала. Това обаче било моя път. Така ми казваха. Ако се противях, щях да отида в бездната – нашата версия на ада. Колин знаеше как да манипулира...да те накара да повярваш на всичко, което той казва. Той дори ни беше забранил да го гледаме в очите. Той управляваше нашето малко общество с железен юмрук и ние правихме всичко, което той заповядваше от страх да не разгневим Боговете“, разказва Анабел.

Когато на 14-годишна възраст Анабел е изнасилена от собствената си майка, тя се опитва да се самоубие. „След това Колин ме попита, дали ми е харесало. Аз знаех какво трябва да кажа – казах „да“. Вътрешно обаче ми се искаше да умра. Бях ученичка през деня и секс робиня през нощта“, спомня си за ужаса жената.

На 17-годишна възраст Анабел забременява от своя пастрок. Година след раждането на детето тя бяга от вкъщи. Следващият път, когато тя вижда майка си и пастрока си, е през 2011 година по време на осъждането им. „Отидох на обявяването на присъдата в съда, защото исках да я видя за последно. Исках тя да се обърне към мен и да каже, че той е виновен за всичко, че тя е била под въздействието на някакво негово заклинание. Тя обаче не го направи. Само се нацупи и ме попита какво правя тук“, разказва Анабел.

Анабел, която сега живее в Северна Англия, е описала целия кошмар в своята книга „Дяволът на прага: Бягството ми от Сатанинския секс култ“. Майката на две деца с книгата си се надява да спаси други деца от кошмара, който тя е преживяла.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"