Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с предизборни инициативи в столицата

На 24.09.2014г.(сряда), кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат предизборни инициативи в София.
Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще проведе среща с граждани на откритата приемна пред Медицинска академия(вход от Арката) в столичния район Триадица от 11:00 часа. От 16:30 кандидатите за народни представители от 23 МИР Димитър Главчев и д-р Антон Живков ще разговарят с граждани на пазар Иван Вазов. Там те ще представят основните приоритети в предизборната програма на ПП ГЕРБ.
Водачът на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова и кандидатът за народен представител Джема Грозданова ще проведат среща с персонала на Първа градска болница в 13:30 часа.  В 16:00 часа в парк „Заимов“, район Оборище кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от 24 МИР Веселин Вучков ще представи пред граждани основните приоритети от предизборната програма на ПП ГЕРБ.   В 17:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Евгения Алексиева, Роман Стоянов, Иван Костов и Зоран Рангелов организират инициатива за облагородяване на междублоковото пространство и поставяне на нови пейки в ж.к.”Сердика”, блок 15.
Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова ще проведе среща с представители на 82 ОДЗ в столичния район “Връбница” от 13:00 часа. От 18:00 часа в столичния район Красна поляна ще бъде открита реновирана спортна площадка, на което ще присъстват кандидатите за народни представители от 25 МИР Юлия Николова и Боян Александров.