Крадци се подготвят за зимата, присвоиха 5 кубика дърва

Обраха и кола и бус

Над 5 кубика дървен материал са били откраднати от частен имот в Пловдив. Вчера 68-годишен пловдивчанин подал сигнал в Трето РУ. Мъжът обяснил, че с посегателството, извършено за времето между 18 часа в понеделник и 9 часа във вторник, са му нанесени щети за около 2500 лева. При направения оглед е установено, че в дворното място на Пазарджишко шосе е проникнато чрез разрушаване на бетонна ограда. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. 

Кражба на стойност около 1500 лева е била извършена от лек автомобил, паркиран на територията на Второ РУ в Пловдив. Според първоначалната информация, вчера за времето между 18 часа и 18.30 часа, на ул. “Гергана” неизвестен извършител отключил “Дачия”-та на 27-годишен пловдивчанин и отнел лаптоп, аксесоари за него и 900 лева.

По-рано същия ден, около 14 часа, друг 30-годишен жител на Пловдив съобщил в Четвърто РУ, че на ул. “Крали Марко” в града бил разбит управлявания от него микробус “Мерцедес”. По данни на мъжа от автомобила липсвали лични документи, документи на превозното средство и 2200 лева. По случаите са образувани досъдебни производства и работата продължават разследващи полицаи.