Голямата Лара Фабиан с концерт и у нас

Тя ще пее на родна сцена в края на октомври

В два поредни дни Лара Фабиан ще пее пред българската публика. Звездата прави концерти на 22 и 23 октомври в зала 1 на НДК, съобщи „24 часа”.

Певицата ще пристигне в София директно от Букурещ, където има участие на 20 октомври. С нея пътува и бендът ѝ, състоящ се от шестима музиканти. По всяка вероятност Лара Фабиан ще бъде придружавана и от съпруга си Габриел ди Джорджио, който е италиански илюзионист.

Певицата не е поискала специална програма за разходка из столицата ни, няма изисквания и за вечеря в лъскав ресторант. Заявила е желание да се храни в хотела, в който ще отседне, и предпочита да релаксира в стаята си между двата концерта.

Единствените ѝ предпочитания се отнасят за осигуряването на кетъринг в бекстейджа. 6 вида френски сирена, различни български вина, средиземноморска и българска кухня трябва да бъдат осигурени за звездата и нейния екип.

Наричана белгийско-канадска изпълнителка, Лара Фабиан всъщност е дете на света. Родена в Белгия, първите си пет години е прекарала в Италия. Кариерата си развива в Канада, а сега отново живее със семейството си в Брюксел. Освен на езиците, с които е израснала - френски, италиански и английски, тя пее още и на испански, португалски, руски, немски, иврит, гръцки и турски.