Не вярвайте на хората, които спретнаха манипулациите в Бобов дол и Костинброд

Това призова в Бобов дол водачът на листата на ПП ГЕРБ в Кюстендил Кирил Калфин

Не вярвайте на тези, които идват на власт с демагогия. Това са хората, които спретнаха манипулациите в Бобов дол и Костинброд. Нека да бъдем реалисти. Нека да подкрепим ПП ГЕРБ. Това призова в Бобов дол водачът на листата на ПП ГЕРБ в Кюстендил Кирил Калфин. Пред жителите на Бобов дол бяха представени кандидатите за народни представители от ГЕРБ - Емил Гущеров, Виктор Янев, Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Калин Гелев и Красимир Петров. Те бяха придружени от лидера на ГЕРБ за Бобов дол Росица Борисова и от организационния секретар Юлиян Божанов.

Кирил Калфин посочи, че за една година в опозиция ПП ГЕРБ е отчела и своите грешки в управлението. "В социалната политика допуснахме грешка. Ще я поправим. Не казваме, че ще дадем 1 млн. работни места. Не казваме, че ще дадем и 250 хил., а че социалната ни политика ще се промени. Тези, които обещаваха тези работни места, на практика увеличиха безработицата", подчерта той..

Калфин призова хората да не се страхуват от затваряне на мините, от закриването на работни места. „Всичко това ще бъде запазено при по-добри условия дори, допълни той. Тези, които спретнаха Костинброд, тези които стояха зад корпоративния вот в Бобов дол лъжат, че дойде ли ГЕРБ на власт, Вие ще останете без прехрана. Това няма да се случи. Недейте да се подвеждате, ако Ви дадат по 50 или 100 лв. увеличение на заплатата преди изборите, защото те го направиха и преди, а след това Ви удържаха двойно повече. Обещаха Ви работни места, а се оказа че направиха огромни съкращения в ТЕЦ-а и мините“, заяви още първият в листата на ГЕРБ Кирил Калфин.   "Ще поискам да гласувате с номер 9, ще поискам Вашата помощ. Ако Вие ни помогнете, бъдете сигурни, че и ние ще Ви помагаме. А ние ще оправдаем доверието, ако Вие ни го дадете, защото без Вашето доверие ние не можем да отидем в парламента, не можем да управляваме. Вие сте нашите работодатели", заяви още водачът на листата.

След представянето на листата в Бобов дол кандидат-депутатите от ГЕРБ се срещнаха с работници от два от големите завода в града и посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за лица с увреждания "Иновация". По-късно същия ден кандидатите за народни представители се срещнаха с жители в селата Коркина, Горна Козница, Мала фуча и Долистово.