ПловдивУтре: 26 септември

Мисия Пловдив

25-09-2014, 18:59

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Някои от по-важните събития в Пловдив утре

Точно в 10,30 часа кметът на район "Централен" Георги Титюков ще открие обновената улица "Кричим", която се намира в супер центъра на Пловдив срещу магазин "Евмолпия". Реконструираният участък е заключен между ул. "Мали Богдан" и ул. "Марин Дринов".

В 11 часа е откриването на новата учебна година в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Официалната церемония ще се проведе в Спортната зала на висшето училище на бул. "България".

В 12.00 часа в заседателната зала на община Пловдив ще се проведе съвместна пресконференция на кмета Иван Тотев и представители на фондация "Америка за България".

За Седмицата на благотворителността

От 19 часа на сцената на Военния клуб ще бъде представена българо-италианска продукция "Извинявай, Живот!". Спектакълът поднася в танцов театър нещата от живота, в които всеки ще припознае нещо лично изживяно. Билетите с цена 5 лв. могат да бъдат закупени от Билетната каса пред Община Пловдив и на място във Военния клуб.

В петък е и уникалното Салса Парти, организирано от танцьорите от най-голямата латино школа в града под тепетата - Салса де Куба. Гореща салса, наелектризиращо шоу и много забавление очакват посетителите в петъчната вечер на White bar /хотел "Лайпциг"/ от 22,00 часа. Входната такса е 10 лева.

Всички събрани средства от танцовия спектакъл и салса партито ще бъдат дарени за каузата на Седмицата на благотворителността 2014 - реновиране на спирките на Детската железница "Знаме на мира" и изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания.