Здравко Димитров: Изключително важно е да се гласува на тези избори

Животът

26-09-2014, 08:52

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Пловдив област на среща в Съединение

Областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров и кандидатите за народни представители от листата на 17 МИР  Ангел Ангелов, Мариана Кацарова, Анести Тимчев  и Цанко Динов се срещнаха с жителите на община Съединение. 

Над 100  души се събраха в пленарната зала на общината, за да се запознаят лично с кандидат-депутатите. В листата на ГЕРБ Пловдив област има и двама представители на община Съединение – Атанас Балкански и Катя Алова. Всички гости бяха представени на съединенци от общинския ръководител на ГЕРБ –Съединение Петя Червенакова.

Пръв взе думата Здравко Димитров. Той припомни на присъстващите стореното  на държавата през тази година управление  на правителството на Орешарски – за спрените еврофондове, за ниския  кредитен рейтинг, за ниското доверие в българските институции. И добави, че ако ГЕРБ са били на власт през това време всички европари са щели да бъдат усвоени за пътища, детски и спортни площадки, за зали. За това е важно, изключително важно,  да се гласува на тези избори, каза Здравко Димитров. Защото само с убедително мнозинство на ГЕРБ в парламента ще имаме стабилна България, добави още той.

От своя страна Ангел Ангелов увери присъстващите, че и тази година пред Областна администрация, по настояване на Здравко Димитров ще има шатри с топли напитки за всички чакащи да предадат протоколите си от изборните комисии, както е било и докато Димитров е бил областен управител.

В края на срещата Анести Тимчев призова всички да гласуват разумно на тези избори и съединенци да утроят резултатите си от евроизборите, за да не ни управляват отново хора, които водят България към дъното.