Петър Петров: Само ГЕРБ може да направи стабилна България

Мисия Пловдив

26-09-2014, 11:52

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кандидатът за народен представител в 16 МИР – Пловдив град се срещна с пенсионери от район "Източен"

"Програмата на ГЕРБ предвижда увеличаване на бюджетните средства за енергийни помощи, с които да бъдат подпомогнати над 500 хиляди домакинства или двойно повече отколкото сега." Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ в 16 МИР – Пловдив град, Петър Петров пред възрастните хора от пенсионерския клуб в район "Източен".

Тройната коалиция на БСП, ДПС и "Атака" изкуствено задържаше цената на електроенегията, но това още повече задълбочи проблема, посочи Петър Петров. Според него именно управленската програма на ГЕРБ сочи верния път за реално подпомагане на хората с ниски доходи. Една от решителните крачки в тази насока е помощта за саниране на  панелните жилищни блокове, което освен че ще удължи живота им, ще доведе до по-ниски сметки за ток, допълни кандидатът за народен представител.

"Вие сте умни и интелигентни хора и знаете, че единствено правителство на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов и с подкрепата на солидно парламентарно мнозинство има волята и силата да осъществи реформите, които да направят страната ни стабилна държава. Затова на 5 октомври гласувайте с № 9 в интегралната бюлетина!", призова Петър Петров.

"Всички познаваме господин Петров – нашият безкористен приятел. Като кмет на район "Източен" вече втори мандат, той не пести сили и средства, за да ни помага по всякакъв начин. Освен преустройството и обзавеждането на нашия клуб, той асфалтира всички квартални улици, имаме чисто нови тротоари, паркове и градини с детски и спортни площадки. Затова без колебание ще гласуваме за него, за да работи за нас и в Народното събрание", каза от името на възрастните хора председателят на пенсионерския клуб "Каменица" Атанас Атанасов.

Петър Петров пое ангажимента, ако бъде избран за народен представител, да продължи да гостува на пенсионерите от клуба и да се вслушва в мнението им.