Такъв ще е редът по изборите в Пловдив

Мисия Пловдив

26-09-2014, 15:58

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вдигат заплатите на секционните избирателни комисии

Кметът разпореди следното

Във връзка с произвеждането на избори за Народно събрание на Република България на 05 октомври 2014 г., кметът на Пловдив Иван Тотев разпореди:

1. Районните кметове съгласувано и съвместно с ОД на МВР и съответните РУП да организират опазването на обществения ред като осъществяват непрекъснат контрол върху стриктното спазване на законовите разпоредби и осигурят нормалната обстановка по време на предизборната кампания и изборния ден.

2. Районните кметове да забранят продажбата и сервирането на алкохол и спиртни напитки в заведенията за обществено хранене и други обществени места, с изключение на тези, в които се провеждат предварително планирани семейни тържества, за периода от 06.00 ч. до 20.00 ч. на 05.10.2014 г.

3.Секретарят на Община Пловдив, заместник – кмет "Обществен ред и транспорт" и районните кметове да преустановят издаването на разрешения за провеждане на масови мероприятия на територията на Община Пловдив в изборния ден, за да не се създават предпоставки за нарушаване на обществения ред.

4.Общинската и районните администрации, ОП "Общинска охрана", сектор "Общинска полиция – Пловдив" и ОУ "Пожарна безопасност и защита на населението" на територията на Община Пловдив да създадат необходимата организация за осигуряване на нормални условия в изборния ден до окончателното приключване на изборите.