Кандидати за народни представители от ГЕРБ Варна посетиха селата Казашко и Тополи

Ако ГЕРБ управлява, автомагистрала „Хемус" ще бъде построена, увериха те

Само с връщане на доверието на европейските ни партньори има шансове за подобряване на инфраструктурата в страната. Това означава, че България ще привлича по-лесно инвеститори, което  би довело до създаване на нови работни места, обяви кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ-Варна Николай Костадинов. Заедно с кандидатите от варненската листа Красен Кралев и Пламена Василареас  и общинския съветник Жельо Алексиев те се срещнаха с хора от селата Казашко и Тополи.

Кметицата на Казашко Гергана Иванова благодари на кандидата за народен представител Николай Костадинов, който й е оказал съдействие да бъде изграден навес до църквата в селото, както и за това, че е бил саниран пристана за рибарски лодки там. В с. Тополи също изказаха удовлетворението си от това, че е бил завършен успешно проект за канализация.

„Знаете, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пое ангажимент, че ако ГЕРБ управлява страната, автомагистрала „Хемус" ще бъде построена. И акцентира, че изключително важно за развитието на Варна и региона ще бъде реконструирането на пристанище Варна и построяването на модерно рибарско пристанище”, обърнаха се към хората от Казашко и Тополи кандидатите от варненската листа. Te призоваха хората на 5 октомври да гласуват за европейско бъдеще на България, с номер 9 в бюлетината.