Цветан Цветанов: Не бива да се поддаваме на противопоставянето

Някой се опитва да го генерира в българската политика

„Ако искаме България да бъде подкрепена от Европа, за да градим България, за да има проекти, образование, наука, земеделие, трябва да върнем доверието на Брюксел“. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Силистра.

Цветанов посочи, че за да се възползваме от европейската солидарност, в размер на 32 милиарда лева за периода до 2020 година, е необходимо да се работи с европейските партньори. „Вие видяхте, че БСП, ДПС и „Атака“ нямат доверието на европейските институции“, подчерта Цветанов.

 „Не бива да се поддаваме на противопоставянето, което някой се опитва да генерира в българската политика. Дошло е времето всички парламентарно представени партии да се обединяват около националните интереси”, заяви Цветан Цветанов.

 По думите му, политическа партия ГЕРБ демонстрира, че търси толерантност между етносите в България. „Политическа партия ГЕРБ има представители във всички населени места и всички ние ще работим за просперитет на регионите”, посочи Цветанов.

 „Горда съм с това, че имам честта да водя листата на политическа партия ГЕРБ в Силистра. Всички ние сме хора, които сме родени и отраснали в Силистра и познаваме добре проблемите на региона и как могат да бъдат решени. Благодаря на моите учители, които ми дадоха подготовката и увереността, че имам знанията и уменията да защитавам каузи. А моята кауза е по-доброто образование в България, защото няма как да имаме по-високи доходи, ако нямаме модерно образование“, каза водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова. Тя представи приоритетите за областта – мостът при Дунав и разработване на археологическото богатство на региона.