Единствената партия, в която Европа има доверие е ГЕРБ

Това заяви на среща в Белица евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел

Стабилна България може да има само с правителство на ГЕРБ. Затова съм тук, да подкрепя, хората, които могат да го направят. Това заяви на среща в Белица евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП  Мария Габриел.  „Единствената партия, в която Европа има доверие е ГЕРБ. Единственият лидер, в който Европа вярва е Бойко Борисов. Ние, от ГЕРБ си направихме равносметка и осъзнахме, че трябва инфраструктура, но трябват и образование, по-добро здравеопазване, социална политика”, каза още Габриел.

Втората в листата на ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева подчерта, че само ГЕРБ може да се справи с тежката финансова ситуация, в която се намира държавата. „След управление на БСП и ДПС винаги има крах, европейските фондове се затварят, управлява задкулисието, шири се корупцията. Знам  колко ви е тежко, защото ДПС ви заплашва, уволнява всички, които мислят различно. Но си спомням, че преди години, се събирахме на една маса, а днес залата е препълнена. Ставаме все повече и по-силни и ще постигнем убедителна победа”,  заяви Савеклиева.

Кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от Белица и общински координатор на структура Иван Стойчев призова присъстващите да гласуват по съвест и с разум на 5 октомври и да изберат №9 в бюлетината. „За да има инвестиции в нашата община, ГЕРБ отново трябва да управлява. Единствено по времето на кабинета „Борисов” до нас достигнаха средства от оперативните програма и бяха реализирани проекти на стойност 4,5 млн. лв. През последната година тук нищо не се случи, въпреки обещанията на ДПС”, допълни Иван Стойчев.