Ужас в Боримечково! Намериха трупа на насечената жена

Крими

27-09-2014, 18:20

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мистерия! Младо ромско семейство изчезна безследно

Все още издирват мъжа й

Радко Мечков - на 36 г. от село Боримечково край Пазарджик е изчезнал, след като е убил и нарязал с моторна резачка жена си - 28-годишната Силвия Крумова. Тази ужасна новина разтресе селото днес сутринта, пише Марица.

Двамата живеели на съпружески начала от години, имат две деца. Вчера в петъчния следобед тръгнали заедно за дърва извън селото.  Какво се е случило след това никой не знае.

Тази сутрин  други техни съселяни тръгнали също за дърва. По пътя намерили части от крайници на жена и парчета от дрехи и обувки. По остатъците разпознали, че вещите са на Силвия. Първи на местопрестъплението пристигнали жандармеристи, които охранявали съседните лозови масиви от крадци.

От пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Пазарджик вече обявиха официално, че е намерен труп на жена.

В акцията са участвали, както служители на полицията от Районно управление – Пазарджик, така и служителите от Областната дирекция на МВР – Пазарджик.

Малко преди обяд днес полицейските служители са намерили труп в труднодостъпна местност край село Боримечково. Тялото е на жена, за която се предполага, че е на едно от издирваните лица. При извършения първоначален оглед са установени видими следи от насилие. Полицията работи по случай на предумишлено убийство.

Мъжът все още не е издирен и установен, а действията на екипите продължават в тази посока. Всички процесуални действия на полицията са под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Съселяните на изчезналото семейство предполагат, че става дума за убийството е ревност. Местните хора разказват, че Силвия била доста по-млада, много красива, и Радко често я биел, защото си мислил, че тя му изневерява с други мъже.