Хороскоп за седмицата

Животът

27-09-2014, 18:57

Снимка:

alpinfun.blogspot.com

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Астрологичната прогноза за периода 27 септември - 4 октомври

Овен

21 март - 20 април

В събота бизнесът ви се отпушва. Нещо недовършено или зациклено в миналите дни тръгва с пълна пара. Добре е да отворите заведение или търговски обект, но не и в комбина с някого. Не е време за колективни мероприятия. Вечерта партньори и близки ще ви притесняват с проблемите си, а в неделния ден сами ще се ограничавате поради комплексарското си поведение. Поканете гости и гостувайте, отворете си душата. И другите не са по-добре от вас, но прикриват проблемите си. От 29-и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Везните. Любовните ви отношения може да зациклят поради вашето невнимание или налагащото се отсъствие. Както и да постъпите, ще сте виновни. Правете каквото е необходимо и носи перспектива за бъдещето. 29-30-и може да се окажат най-силните ви дни за периода. Препоръчват се връзки с чужбина, посещение на панаири и изложби, участия в конкурси тук или извън страната. На 1-ви не започвайте веднага с амбиции и претенции. Денят е провокативен, вадят се компромати, търси се под вола теле, ако може и две. Вечерта са вероятни проблеми и скандали. Не се поддавайте на провокации. На 2-ри в неблагоприятна позиция са родените във втората декада. Не подписвайте нови договори в четвъртък в края на работното време и в петък до обед. На 3-ти вечерта предстоят приятни срещи, запознанства и разговори с приятели.

Телец

21 април - 20 май

Този уикенд е зареден с агресия, непоносимост и претенции от другите към вас и обратно. Лъсват семейните и личните комплекси. Всеки се опитва да напипа слабата точка на другия и да го действа по тази линия. Нищо важно и отговорно да не се споделя. Ще ви разберат криво и криво ще ви отсъдят. Не е изключен здравословен проблем. Да не се правят аборти и планирани гинекологични интервенции. На 29-и организирайте делови и лични срещи, съчетайте полезното с приятното, хапнете си хубаво. От неделя на обед до понеделник на обед не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия и тъкани. Позволете си малко повече от забранените удоволствия и сладости. На 29-и вечерта от една дума и жест може да пламнат скандали. Старайте се да омиротворявате положението. Във вторник сутринта и на работното ви място е неспокойно. Една реплика или непремерен жест може да предизвикат агресия. Лесно се излиза от рамките на добрия тон. Каквото е важно за вас заложете го в програмата си на 1-2-ри. Това ще бъдат най-силните ви и успешни дни за периода. Действайте без протакане. Но на 2-ри почти в края на работното време нищо важно да не се предприема. Може да се очакват провокации и конфликти. Добре е на 3-ти сутринта да се изчакат ходовете на другите. След това до вечерта късметът ще ви следва.

Близнаци

21 май - 21 юни

В събота късметът ще посети тези, които сами си вършат работата и не споделят на всеослушание любовта си. Екипните инициативи ще зациклят. В неделя свършете важното до обед, а следобед се ориентирайте към престижни емоционални и делови срещи. Всичко предприето ще носи ползи и ще ви свързва с качествени хора. Не спазвайте диети до понеделник на обед, няма да напълнеете. На 29-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и бърза на среща с Марс. Аспектът е зареден с агресивен емоционален заряд. Неудовлетвореността нараства както от ваша страна, така и от страна на партньорите ви. Лесно избухват скандали. Следобед не е добре за преговори по важни делови въпроси. Във вторник ще си дадете сметка с кого може да продължите и с кого е време да се разделите. Краят на този месец слага и край на една преекспонирана емоционална връзка. На 1-ви до обед провокациите са повече, но вече се вижда светлина в тунела. Навлизате в силен и творчески период. Вечерта е добре за срещи и подписване на нови договори. В четвъртък до ранния следобед всичко при вас върви на шест. В края на работното време нещо може да се обърка. Очакват се проверки, така че не си тръгвайте по-рано. На 3-ти не бързайте с приемането на отговорни оферти. Късметът този път ще ви се усмихне в края на работното време.

Рак

22 юни - 21 юли

Очертава се един прекрасен уикенд за вас, в който и работата, и удоволствията ще вървят както се полага, ще ви носят удовлетворение и радост. В събота се движете повече в познатия ви кръг от приятели и близки. В неделния ден не спазвайте диета, организирайте срещи и контакти, опитайте да привлечете нови хора в екипа си и вниманието на евентуални спонсори. В понеделник побързайте с деловите срещи и инициативи. Следобед напрежението нараства, появяват се опасни дразнители както на работното ви място, така и у дома. На никого няма да може да угодите, а и вашите претенции нарастват. На 30-и до обед осъществете връзки с чужбина, потвърдете поръчки и сключете нови договори. До края на месеца вие поставяте условията, а в началото на октомври другите ще доминират и ще налагат мнението си над вашето. 1-2-ри може да се окажат едни от най-трудните ви дни в професионален план. Предстоят изпити, участия в конкурси и панаири. Време е за есенното преброяване на пилците. Може да се окаже, че не сте се постарали достатъчно. Не си поставяйте прекалено големи амбиции в този момент. Ориентирайте се след 3-ти към приключване на отдавна влачените проекти. Планетата на бизнеса Меркурий тръгва в ретроградна посока, а в такъв момент нищо отговорно не бива да се предприема.

Лъв

22 юли - 22 август

От 27-и планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Скорпиона. Родените в първата декада ще имат повече притеснения с парите и по-точно с тяхното количество. Опитайте да издържите на напъна и да не теглите големи кредити. 27-28-и са дни на неприятности и грешен подход в отношенията. Ще направите някому услуга с прибързаните си действия и реакции. Не участвайте в колективни инициативи, особено ако сте новият член. В неделя не правете замени и не предприемайте брокерски инициативи. Хапнете си на воля, няма да напълнеете. На 29-и до обед ще направите верен ход или ще намерите доверени съветници и съюзници, които ще ви посочат грешките и отклонят от губещите връзки. Вечерта играете разпоредителна роля в живота на близките и децата. Ако не вземете инициативата в свои ръце, друг ще я вземе и ще ощети останалите. На 30-и чакайте обаждания и покани от чужбина. Добре е сами да се обадите и да поговорите с тези, за които мислите непрекъснато. На 1-ви подпишете нов договор, пътувайте и си направете реклама. На 2-ри продължете с нещата, които има да се довършват, и приемете нови оферти. В края на работното време вече е добре да давате заето и да не предприемате нищо съществено. На 3-ти отклонявайте участия в съвместни проекти. Чака ви натоварен уикенд.

Дева

23 август - 22 септември

Съботният ден е подходящ за всякакви инициативи, ако не работите в екип с някого. Каквото свършите сами ще е на ниво, другото ще носи само неприятности. За неделя планирайте гостувания с хубаво хапване. До понеделник на обед не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия. В неделя някой ще плаче на рамото ви, денят вади на преден план комплексите от детството, трудно ще бъде да се откъснете от нечие влияние. Навлизате в труден период до края на месеца. 29-30-и може да се окажат губещи и неспокойни дни, в които ще преживеете тежки сблъсъци на интереси и позиции. На 29-и Венера напуска вашия знак и ви оставя насаме без нужното ви приятелско рамо. Не са изключени дистанцирания и проблеми във връзките. Някой може да се окаже сам и ощетен. Тенденцията е разделите да стават поради заминавания в чужбина на един от партньорите. Не насрочвайте важни професионални дела и публични изяви за края на месеца, заздравете личните си връзки. Ще работите за чужд интерес, а вашият няма да има кой да защити. Съвсем по друг начин стоят нещата в началото на октомври. На 1-ви в най-силна позиция ще са родените до 1 септември. Увеличете натиска и натоварванията, идват печалби и назначения. На 2-ри важното да се свърши до обед. За 3-ти се препоръчва изчакване. Следобедните ви разговори ще са по-успешни.

Везни

23 септември - 22 октомври

Важното засягащо семейството или групата ви по интереси да се свърши на 27-и сутринта. Към обед навлизате в период, в който всеки сам трябва да си поеме както негативите и отговорностите, така и екстрите. Не споделяйте важни и отговорни неща с хора, които са постъпвали безотговорно. Неделният ден ще покаже комплексите на близки и приятели. Хубавото хапване и пийване, както и релаксиращите процедури развързват езика. Предстоят изповеди, които трябва да приемете насериозно. В понеделник се препоръчва активност на всички нива. До обед осъществете връзки с хората, за които мислите непрекъснато. Изкусителката Венера навлиза в знака на трона си Везните, а това положение ще сложи в ред емоционалните ви връзки, ще ви отведе там, където може да срещнете любовта или да подновите старите контакти. Вечерта не е за обяснения, а за действие. На 30-и довършете важните проекти и задачи. Денят ви дава повече лична свобода и възможност за печалби. На 1-ви навлизате в рисков период. Най-натоварено и трудно ще ви бъде от обед на 2-ри до обед на 3-ти. В този момент може да се очакват тежки удари от страна на конкуренцията. Съдбата раздава правосъдие и ви отрежда губещата позиция. Не предприемайте важни стъпки в професионален и бизнес план. Отлагайте важното за петък вечер.

Скорпион

23 октомври - 22 ноември

На 27-и Меркурий навлиза във вашия знак, дава възможност да подновите или да започнете важни бизнес инициативи и преговори. Не губете време и до края на настоящия период задвижете всичко важно и отговорно, с което имате намерение да се занимавате. След това Меркурий ще тръгне ретроградно и до 26 октомври ще стопира новите инициативи за сметка на завършването на вече предприетите. В неделя бъдете внимателни, овладейте комплексите, не споделяйте планове и намерения и не плачете на чуждо рамо. Родените около 5-10 ноември рискуват и юридически, особено ако оставят инициативата в чужди ръце. На 29-и започнете с делова среща, на която може да почерпите, за да заздравите връзката. Ориентирайте се към пътувания и проучвателна дейност до вторник. Добре е да присъствате лично на водените преговори и да не използвате посредници. На 30-и следобед може да бъдете провокирани от нечии действия и коментари. Не бързайте с реакцията и на 1-ви до обед не представяйте важни документи на хора, които може да се възползват и да ви ощетят. В сряда вечер останете с най-близките, не е време за запознанства и в четвъртък до обед. Но след това до 3-ти на обед ще направите печеливш ход и ще спечелите предимства. За уикенда не планирайте колективни мероприятия.

Стрелец

23 ноември ­ 21 декември

Добре е в събота да отворите заведение и да подновите стопирана търговска инициатива. Ден за реклама, пътувания, огледи на терени и имоти и самостоятелни действия в защита на личните интереси. Не работете в екип, всеки дърпа чергата към себе си и не обслужва общите интереси. В неделя на пътя ви застават хора с комплекси, а и сами може да постъпите комплексарски в една трудна ситуация. Хапнете си добре, няма да непълнеете до понеделник на обед. От 29-и и в любовта нещата се стабилизират. Намирате разрешение на наболели проблеми и връзките ви тръгват в хармонична посока. Луната навлиза във вашия знак, дава възможности за пътувания, които съчетават работата с удоволствията. Вечерта бъдете внимателни. Съвпадът на Луна и Марс ще засегне най-болезнено родените около 1-5 декември. Избягвайте разправиите и емоционалните пикове в настроението. Не пийте много и не реагирайте първосигнално. В сряда до обед не разгласявайте намеренията си и си пазете документацията. Навлизате в силен и творчески период и до вечерта може да направите силен ход в тила на конкуренцията. Сключените договори ще са успешни и ще дават възможност да се внедрите на престижни позиции. 2-ри е ден на голямата конкуренция, всички средства са позволени. На 3-ти важното да се задвижи в края на работното време.

Козирог

22 декември - 20 януари

Излизате от труден и рисков период и още в събота ще почувствате някаква особена лекота и облекчение. Не бързайте да се обвързвате с нови хора. 27-и не е за екипна работа. Всеки трябва да помисли първо за личния си интерес, да започне самостоятелен бизнес или да отвори свой търговски обект. Мислете за интересите си и в любовен аспект, проведете уточняващи позициите ви срещи. От понеделник Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект, а това ще направи емоционалните ви връзки доста по-меркантилни и обсебващи. В неделя организирайте купон с хубаво хапване и умерено пийване. В понеделник не е за събрания и отговорни срещи в края на работното време. Тази вечер е заредена с агресия, но лично вас може да ви отмине. На 30-и до обед проведете разговори с чужбина, обадете се на тези, за които мислите. До вечерта не участвайте в провокативни мероприятия. Ще научите важна информация, която ще ви даде предимства в следващите дни. На 1-2-ри може да постигнете максималното, да отвеете конкуренцията и да се внедрите на ново работно място. Не се съобразявайте с никого и с нищо. В тези дни съдбата ви дава лост и опорна точка, с които да повдигнете и разрешите лични и професионални проблеми. Налагате вето над проекти, които не ви изнасят. На 3-ти важното да се свърши следобед, преди това силите са изравнени.

Водолей

21 януари - 19 февруари

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Не влизайте в съвместни инициативи в съботния ден, не канете гости и избягвайте случайните срещи. Попадате под въздействие и влияние и се доверявате на хора с фалшиви версии и намерения. Не правете аборти до понеделник. Неделният ден е за тихи семейни занимания, но едва ли ще ви се получи. Мирът и тишината се нарушават от нечии претенции и недобронамерени действия. Провокират ви хора с комплекси, а и вашите избиват. В такъв момент може да се разменят взаимни обиди и да се стигне до раздели. Не е време за преговори по имотни и наследствени въпроси. На 29-и са вероятни пътувания, възможности за преход на ново работно място и в нова среда. Действайте инстинктивно, направете контакти с близки и познати в чужбина. Вечерта не поемайте големи рискове. На 30-и откривате истинския смисъл на отношенията си с някого. Следобед ще има опити за влизане в личното ви пространство. Не споделяйте тайните си, внимавайте къде оставяте ценните си вещи. 1-ви започва с провокация, и то насочена към интересите на повече хора. Влизате в ролята на арбитър. Важното да се свърши следобед. Вечерта сте в изгодна позиция. На 2-ри бъдете делови, свършете важното до обед. На 3-ти следобед късметът ще е с вас и ще остане за уикенда.

Риби

20 февруари ­ 20 март

Очертава се успешен уикенд. Меркурий навлиза в знака на хармоничния ви Скорпион. Помислете за нови бизнес начинания, свързани с наследствен имот. Може да отворите и собствено заведение, да осъществите имотна сделка и покупка на помещение, в което да живеете и работите самостоятелно. Нищо не е за изпускане и пренебрегване. Изискването е да бягате от лъжливи и натрапчиви хора и мисли. Не е за работа в екип. В неделя ще направите удобни и приемливи и за някого друг собствените си намерения и амбиции. Чакайте подкрепа и от чужбина до няколко дни. На 29-и започвате с претенция, но ви засипват с изисквания и напрежението непрекъснато ще нараства. Родените около 1 март тази вечер може да изживеят неприятни и стресови положения и да се окажат въвлечени в скандали. И на 30-и няма мира за вас нито у дома, нито на работното място. Смирете недоволството, не роптайте срещу живота и се постарайте да контролирате адреналина. На 1-ви нещата ще се променят, дразнителите ще бъдат овладени или ще изчезнат така, както са се появили. Намирате начин да държите някого в подчинение и да смирите недоволството на близък. Разменят се компромати. На 2-ри действайте експедитивно до обед. След това не се включвайте в съмнителни инициативи. До 3-ти на обед печелят хората в сянка. Отложете делови и лични срещи за петък вечер.