Вили: На който не му хареса играта, да става фен на Реал

Спорт

27-09-2014, 20:49

Снимка:

Plovdiv.utre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Нямаше дерби, защото двата отбора не се срещнаха на терена, изцепи се наставникът на Ботев

Треньорът на Ботев Велислав Вуцов логично бе доста словоухотлив на пресконференцията след победата с 2:0 над Локо.

Ето какво каза Вили пред медиите:

Видя се, че нашият тим има по-качествените и по-подготвените играчи. Беше дерби само на книга, защото двата отбора не се срещнаха на терена.

Само мога да съжалявам, че изпуснахме една по-убедителна победа. През второто полувреме имахме още 6-7 ситуации, в които можехме да реализираме, но го отдавам на напрежението.

Едно нещо не ми хареса – че без причина след 2:0 допуснахме на противника, не да се вдигне, а да играе с топката. Не исках изобщо да им я даваме. Пак казвам обаче, че видях добра игра на целия отбор.

Предполагам феновете са доволни от резултата. А ако има такива, които не са доволни от играта, тогава да стават фенове на Реал Мадрид - те сигурно могат повече да ги радват.

Съдията се справи добре, не беше фактор в мача. Може би имаше една ситуация през първото полувреме, когато трябваше да даде дузпа за нас. Футболистът на Локомотив сигурно още е в болница и му гипсират ръката, където го удари топката.

Трябваше да има Борд на директорите. Събрахме се с г-н Джиджев и г-н Златев. Направих сметка, че 19 души са напуснали Ботев. Сигурно някои не са в най-доброто си състояние, но ние им вярваме.

Тук съм щастлив от първия ден, независимо от всички трудности. Ние с играта си направихме малко по-спокоен живота на публиката ни. Искам един отбор да бъде изграден и ако може да влизат отдолу по един-двама ще е перфектно.