Цветан Цветанов: ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС и БСП

Призова хората да упражнят правото си на глас на 5 октомври

ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС и БСП. По време на тяхното управление Европейската комисия спря евросредствата за България. Това коментира заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при посещението си в Дряновец, където разгледа обновеното читалище по ОП „Развитие на селските райони”, реставрираната църква „Св. Димитър Солунски” и новото видеонаблюдение в НЧ „Пробуда – 1927 г. Той бе придружаван от водача на листата на ГЕРБ - Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев и кандидати за народни представители от региона. Цветан Цветанов припомни, че по времето на ГЕРБ бяха създадени 100 000 работни места по временна заетост - само в Дряновец те бяха 35, а сега са 0.
Заместник-председателят призова хората да упражнят правото си на глас на 5 октомври, гласувайте с номер 9 в бюлетината за стабилна България. „И за Вас, и за България е важно да има стабилно правителство, да има стабилни институции, да има реални политики и да може, когато политиците дойдат при вас да поемат реални ангажименти. Трябва да се възползваме от Европа и европейските средства, които се предоставят за България“, заяви Цветанов пред жителите на село Дряновец.
Цветан Цветанов разгледа и обновеното читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1922 г.” в село Копривец. „Читалището е една от уникалните български организации, средище на културно-образователни дейности“, посочи заместник-председателят на ГЕРБ и благодари на читалищните дейци, които успяват да съхранят местните обичаи и традиции.