В какво ни подценяват мъжете?

Общо взето господата ни подценяват във всичко, дори понякога и в готвенето, макар това да си е нашата специалност. Може би единственото, за което признават, че ни бива, е шопинга, харченето на пари и грандиозните скандали. Ето някои от критиките по наш адрес, които буквално влудяват жените, според beu.bg.

Мъжете подценяват шофьорските ни умения и често подмятат нещо подигравателно за педала и червилото. Е, господа, това че жабката ни е пълна с гримове, а не с отвертки съвсем не означава, че не знаем как се кара кола. Всъщност ако погледнете статистиката ще видите, че пътните инциденти причинени по вина на жените са в пъти по-малко от тези по вина на силния пол.

Обвиняват ни, че сме неспособни да правим бизнес. Пълни глупости! Първо, кажете честно, кой прави месечния баланс на сметките в семейството? Второ, една жена е способна да бъде също толкова добър лидер, колкото и мъж. Потомците на Адам притежават твърда ръка, а ние – ловка хватка, те – точност, а ние – умение да лавираме, хитрост, понякога жестокост, но и справедливост.

Съмняват се, в техническите ни познания и умения. Всяка жена днес, знае, че изгорял бушон може да бъде поправен и би спестила някой друг лев от покупката на нов. Разпознаваме не по-малко добре от господата, частите на автомобила. Общо взето винаги се стараем да научим нещо ново и полезно. Много по-лесно е да откриеш жена, което може да си смени накладките, отколкото хетеросексуален мъж, които знае как се нанася руж. Така че, хайде моля ви се!

Подценяват изобретенията ни. Такааа, даже не знаем от къде да започнем. Автоматичната чистачка, високооктановият бензин, миялната машина, кафеварката, микровълновата печка, филтрите за кафе, антибиотиците, тухлите , сладоледът, всичко това е дело на жени. И повярвайте, нарочно изброихме една съвсем малка част от великите изобретения на уж слабия пол, за да не ви дойде в повече информацията.