Владислав Николов: Само ние от ГЕРБ се срещаме с хората в селата на община Плевен

"В нашата листа са само плевенчани, които познават живота в плевенските села и това е предимството ни пред опонентите", отбеляза Владислав Николов

„Ние от ГЕРБ не се срамуваме да се изправим пред вас, да ви погледнем в очите, и да не ви лъжем. Единствено ние се срещаме с хората в селата от община Плевен не само по време на избори. Непрекъснато сме с вас, споделяме с вас нашите идеи, вашите проблеми. Там където е по силите ни, помагаме, проблемите, които можем, решаваме.” Това каза по време на среща с жителите на село Николаево Владислав Николов, кандидат за народен представител от ГЕРБ – Плевен.

„Кой друг кандидат на народен представител от друга политическа партия се е срещал с хората по селата. Никой. Нито Румен Гечев е идвал в Николаево в годините назад, нито Румен Йончев, нито Чуколов от „Атака”. Няма и да дойдат, защото нямат очи за това. Не познават проблемите в плевенските села и няма как да ги познават, защото нямат връзката, която ние имаме с вас. В нашата листа са само плевенчани, които познават живота в плевенските села и това е предимството ни пред опонентите.”, категоричен бе Николов. „Затова на 5 октомври вие трябва да направите правилния избор – с номер 9 в бюлетината, защото там са истинските плевенчани.”, призова Николов. Заедно с него на срещата бяха кандидатите за народни представители Мартин Митев, Ралица Добрева, Емил Абрашев и Зорница Петрова.