"Лудогорец" посреща довечера "Реал" Мадрид

Футболистите на "Лудогорец" посрещат довечера европейския клубен шампион "Реал" Мадрид във втория си мач от Шампионската лига

Наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще пусне в игра най-доброто, с което разполага. Дерменджиев не спести суперлативите към съперника. Пред БНР той заяви:

"Реал" Мадрид е галактически отбор. За нас е много голяма чест да играем срещу най-добрия отбор в света. Футболистите са готови за този мач като мотивация. Много голяма разлика има, но те ще играят така, както могат да играят.

Поради контузии срещата за "Реал" ще пропуснат Сами Кедира, Фабио Коентрао и Хесе Родригес, но в състава се завръща защитникът Пепе, който страдаше от мускулна травма. В предни позиции старши треньорът Карло Анчелоти най-вероятно ще заложи на Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Хавиер Ернандес.

Ето как Анчелоти отговори на въпроса възможно ли е неговите футболисти да подценят скромен отбор като "Лудогорец":

Няма скромни отбори. Всеки отбор се бори, за да спечели мача. Това е мач от Шампионската лига. Видяхте как "Лудогорец" се противопостави на Ливърпул? За нас е важно да продължим добре започнатото и да се класираме добре в групата.

Около седемстотин полицаи ще се грижат за реда и сигурността тази вечер в столицата. Мачът започва от 21 часа и 45 минути на националния стадион "Васил Левски".