Шампиони отварят училище по спортни танци

Спорт

01-10-2014, 11:51

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Петер Спасов и Екатерина Маркелова ще тренират пловдивчани два пъти седмично

Пловдивски национални състезатели по спортни танци стартират от 2 октомври (четвъртък) една нова и атрактивна инициатива, като отварят училище по спортни танци съвместно с един от местните клубове в града – КСТ Алекс.

Всеки вторник и четвъртък от 18 до 19.30 часа в зала “Амбасадор” на хотел "Рамада Пловдив Тримонциум" шампионите на България за 2014 г. при младежите Петер Спасов и Екатерина Маркелова ще водят групови занимания по латиноамерикански и стандартни танци.

Първите два урока на 2 и 7 октомври, които са  точно между участията на шампионския дует на европейското и световното първенство, ще са безплатни, съобщиха организаторите, които гарантират купон без край.

“Танците са сред най-лесните и приятни начини за отслабване и влизане във форма. Добре дошли са всички на възраст от 4 до 107 години, които искат да се научат да танцуват. 3а това са нужни само 2 неща – желание и постоянство”, твърдят Петер и Катя.

Двамата елитни национални състезатели, които са шлифовали своя талант при едни от най-добрите треньори у нас, Италия и Германия, предлагат и индивидуални уроци и хореографии за специални поводи и приятни изненади.