Данъчните продават почивна база в Балчик и нива в Бенковски

Нивата е с площ от 31.132 дка

Почивна база в град Балчик обяви  на търг НАП. Базата е на четири етажа с РЗП от 1848 кв.м. и е построена в поземлен имот с площ от 1625 кв. м. В имота е построен и кухненски блок, който разполага с два асансьора за продукти и отпадъци, а също и с две хладилни камери.  Търгът е обявен за 16. 10.2014 г., а стартовата цена, от която ще започне наддаването, е 1 692 270 лева. Желаещите да придобият имота, могат да извършат оглед от 6 до 10 октомври. Кандидат – купувачите, които ще участват в  търга, трябва да внесат депозит в размер на 20 на сто от обявената продажна цена.

Публичните изпълнители от ТД на НАП Варна са обявили на публична продан нива с площ от 31.132 дка, находяща се в с. Бенковски. Търгът с тайно наддаване ще се проведе на 23 октомври при начална тръжна цена 40 500 лева.

На електронната страница на НАП са публикувани още два търга с имоти в Добруджа, които ще се проведат през октомври. Единият от тях е парцел с площ от 440 кв. м. в гр. Балчик, а на другия търг се продават недвижими имоти в с. Жегларци.

Повече информация за провежданите от НАП търгове добруджанци могат да получат на интернет приложението за публикуване на провежданите от Агенцията търгове на електронната страница на НАП – nap.bg. Порталът за продажби има за цел да улесни клиентите при търсенето и намирането на необходимата информация. Софтуерът позволява на кандидат – купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.