Кучкова плаче и плакне уста с пача

Плеймейтката показа истинска смелост, мие зъби с уасаби (СНИМКА)

С паста за зъби "Тотално вкусно", която уж трябваше да направи всяка гадна храна истински деликатес, си измиха зъбите двете випбрадърки Елена Кучкова и Ели Гигова. Оказа се, че си четкат ченетата с изпепеляващо уасаби.

Двете първи бяха вкарани в мисията с кодово название "Подбор на таланти", пише "Всеки ден". Тя кара всеки от участниците, разделени на отбори, да разкрие своя артистичен талант - в случая учатие в псевдореклама. Комисия, наречена "Първи творчески колектив" в състав Йорданка Христова, Албена Вулева и Евгени Минчев оценява кой от кандидатите в съответната категория се е справил по-добре, като запис с неговото участие ще бъде качен в социалната мрежа.

Целта е всички качени видео материали да съберат общо 25 000 харесвания за три дни. Ако този резултат се постигне, съквартирантите ще получат бюджета си за следващата седмица. Ако пък не - мисията се счита за неуспешна и зрителите и феновете ще обрекат съквартирантите на лишения и глад.

Предизвикателството пред плейтметката Кучкова и тв водещата Гигова беше да изглеждат усмихнати и доволни след поглъщане на храните с неприятен вкус, за да убедят зрителите, че рекламираната от тях паста за зъби има уникални качества.

Журито реши, че Кучкова се е справила по-добре от Гигова. Елена надви Ели в пиенето на оцет, яденето на пача с чесън и гълтането на коктейл от прясно мляко с разбит хайвер, които заради действието на пастата за зъби "Тотално вкусно", трябваше да поемат с видимо удоволствие.