Кандидатите от листата на ГЕРБ - Търговище се срещнаха с жителите на Омуртаг

Животът

01-10-2014, 16:25

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Д-р Дарин Димитров: Хората започват да разбират коя е истинската партия – партия ГЕРБ

Борбата за доверието на българските граждани в смесените региони като град Омуртаг ще бъде много трудна. Но когато ходим по селата ми прави впечатление, че залите са все по-пълни, а това означава, че страхът постепенно намалява. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров на среща с жителите на град Омуртаг, на която присъстваха и кандидатите за народни представители д-р Венка Стоянова, Митко Стайков и Елка Станчева.

„Хората започват да разбират коя е истинската партия – партия ГЕРБ. И това е така, защото ние не делим хората по етническата им принадлежност, за нас е важно те да са кадърни и можещи. Ако искате да се преборите с монопола на ДПС в този регион, на 5 октомври гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина”, добави д-р Димитров. Пред  жителите на Омуртаг той представи основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ. Д-р Димитров сподели, че предстоят редица реформи в здравеопазването, които ще доведат до по-качествено медицинско обслужване. „В нашата програма сме предвидили въвеждане на здравна карта, подобряване специализацията на лекарите, предстоят и промени  в спешната и доболничната помощ. Предвижда се и нова форма на финансиране на здравеопазването, т.нар. диагностично-свързани групи, за които се говори толкова години, а нищо не се прави”, подчерта д-р Димитров.

Д-р Дарин Димитров сподели, че много реформи ще бъдат направени и в сектор „Образование”. „В образованието проблемите са много, но ние разполагаме със специалисти, които знаят и могат да се справят с тях. През последната година и половина управляващите не намериха време да бъде приет Законът за предучилищното и училищно образование, който беше подготвен при управлението на ГЕРБ, но в следващият парламент той ще бъде наш приоритет”, подчерта д-р Димитров.

Кандидатът за народен представител Митко Стайков заяви, че ГЕРБ е единствената партия, която може да направи страната ни стабилна. „Ние сме екип от професионалисти и неведнъж сме доказвали, че можем да работим за България”, заяви Стайков. Той призова гражданите към висока избирателна активност, за да може да бъдат спрени контролираният вот и купените гласове.