ПловдивУтре: 2 октомври

Мисия Пловдив

01-10-2014, 19:15

Снимка:

Plovdiv State Opera

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

По-интересните предстоящи събития за четвъртък

ПП ГЕРБ Пловдив област ще проведе от 10,00 ч. пресконференция в зала №5 на Дома на техниката, ул.“Гладстон“. Основна тема  ще бъде протичането на предизборната кампания в област Пловдив. На пресконференцията ще присъстват областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, представителят на гражданската квота на ПП ГЕРБ Методи Андреев, председателят на предизборния щаб Ангел Ангелов и други кандидати от листата на ГЕРБ в 17 МИР .

Кметът на район "Централен" Георги Титюков ще открие обновената улица „Кричим”, която се намира в супер центъра на Пловдив срещу магазин „Евмолпия”. Реконструираният участък  е заключен между ул. „Мали Богдан” и ул. „Марин Дринов”. Преди ремонта пътната настилка представляваше разбит калдъръм, положен най-малко преди половин век .

Лентата ще пререже кмета на района в 10.30 часа

В 10.30 утре в Концертна зала ще има творческа среща с екипа на „Човекът от Ла Манча” и изпълнителите - Орлин Горанов, Мариан Бачев, Кръстю Кръстев, Борис Панкин . Актьорите ще изнесат своеобразен "промо-трейлър" с костюми за медиите, след което  ще направят генерална репетиция на спектакъла преди премиерата тази събота – 4 октомври.

MOVEWeek - седмицата на движението продължава.

Ето и събитията в четвъртък.

Отворен урок по Въздушна йога (FlyYoga)

Място: ул. София 9, залата на WOWSport

Начало: 17:30

Организатор: WOWSport (Клуб Заедно – Варна)

Въздушната йога се изпълнява с помощта на "люлка-хамак". Носи лекота на тялото и прави лесно-изпълними дори по-сложните йога-асани (пози). Това е една нестандартна практика, подходяща както за напреднали, така и за начинаещи.

Reggaetonworkshop

Място: ул. Станислав Доспевски (на Главната до Градската художествена галерия)

Начало: 18:00

Организатор: Арт-център Алехандро

 Йога практика за всеки и Акро Йога демонстрация

Място: Стария Град - второ ниво на заведението "Конюшните на Царя" (до задния вход на р-нт "Пълдин")

Начало: 18:00

Организатор: Йога Арт студио Shanti

 Акро йога е съчетание от йога, акробатика и лечебни изкуства. Обикновено се играе от двама души и според треньорите и учителите тези 3 древни практики създават доверие, връзка и забавление между партньорите. Акро йога помага за издръжливост и доверие между партньорите.

Отворено обучение по планинско колоездене

Място: Велопарк Пловдив – до Гребната база

Начало: 18:00

Организатор: Велоклуб Крива Спица

 Уроци по бягане

Място: Гребна база (пред трибуните)

Начало: 18:30

Организатор: WOWSport