Тейлър Суифт на корицата на сп. "Вог"

Тя е участвала във фотосесия на прочутия фотограф Марио Тестино

Тейлър Суифт за пръв път ще бъде на корицата на сп. "Вог", съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. Снимка на изпълнителката на хита "Red" ще краси корицата на ноемврийския му брой. Суифт носи яке в пастелно розово и плетена блуза в бебешко синьо, проектирани от "Миу Миу".

Тя е участвала във фотосесия на прочутия фотограф Марио Тестино. Русокосата певица настоява, че да си намери приятел е последното нещо, за което е мислила, когато позирала за снимките.

24-годишната Тейлър, която имаше връзки с Хари Стайлс от момчешката банда "Уан дайрекшън", певеца Джон Майър и актьора Джейк Гиленхал, смята, че намирането на приятел не е лесно, когато животът ти непрестанно е под светлината на прожекторите.

"Не мога да си представя как момче ще излезе с момиче, в което са вперили погледите си 20 мъже с камери в ръце, и ще се опита да го защити, защото то е избрало именно такъв начин на живот - довери певицата. - Някои момчета може би искат да ме опознаят и да се срещнат с мен, но това е съпътствано от неща, които едва ли ще са по вкуса им.