Пловдивските кандидати от ГЕРБ: Предвиждаме силна социална политика

Мисия Пловдив

02-10-2014, 18:00

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кандидати за народни представители на среща в дома възрастни хора "Св. Василий Велики"

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 16 МИР-Пловдив град Александър Радев, Спас Шуманов и д-р Иглика Казанджиева се срещнаха с пенсионерите от Дома за възрастни хора "Св. Василий Велики". Основната цел – да ги запознаят с акцентите в програмата на ГЕРБ и да чуят техните препоръки.

Предвиждаме силна социална политика, която реално да помага на социално слабите ни съграждани, увери Александър Радев. Икономистът Спас Шуманов подчерта, че заложените реформи целят да осигурят растеж в икономиката, от което зависи ефективността на социалните дейности. Д-р Иглика Казанджиева пък запозна възрастните с необходимите оздравителни мерки в сферата на здравеопазването.

Хората от третата възраст от своя страна с благодарност признаха направеното при управлението на ГЕРБ за подобряване на условията в Дома и пожелаха бъдещите народни представители да съдействат за модернизиране на оборудването във физиотерапевтичния сектор и за по-нататъшното подобряване на инфраструктурата. 

Кандидат-депутатите призоваха възрастните хора от "Св. Василий Велики" да гласуват на предстоящите избори, защото и от техния вот зависи дали България ще се развива като стабилна държава.