Най-дразнещите съобщения във Фейсбук

Животът

03-10-2014, 08:15

Снимка:

dreamstime.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Установиха връзка между Фейсбук и чувството на самота

Ето ги и тях

Самохвалковците са сред най-недолюбваните и дразнещи потребители във Facebook. Съобщения с такъв тип съдържание са посочени като най-дразнещи от 25% от посетителите на най-голямата социална мрежа, съобщава The Independent. Данните са от специално изследване, посветено на емоциите в Facebook, проведено от британския ритейл портал PromotionalСodes.

Масови негативни оценки предизвикват и романтичните постове, особено ако са посветени на половинката. 26% от респондентите в изследването казват, че се дразнят от сантиментално настроените хора в мрежата.

На трето място са тези, които използват Facebook-територията предимно, за да се оплакват от живота – те предизвикват недоволството на 22% от запитаните.

Любителите на прекалено честото обновяване на онлайн статуса си не са по душата на 19% от анкетираните. В немилост са още фитнес маниаците и тези, които прекаляват с демострацията на обожанието си към животни.

Изданието, провело изследването, не уточнява броят на участниците в изследването. По последни данни потребителите на Facebook наброяват 829 млн.души.

Малко по-рано тази година, през юли излезе подобно проучване, посветено на най-дразнещите снимки в социалната мрежа. Оказа се, че начело тук са т.нар. релфи кадри – автопотрети с любимия човек.

manager.bg