82-годишен Рамбо преби селянин с бастун, наръга друг

Крими

03-10-2014, 13:29

Снимка:

botevgrad.com

Автор:

Калина Илиева

Всичко от Автора

Пенсионерът защитавал сина си, попаднал в пиянска свада в Паничери

82-годишен дядо успя да пребие двама свои съседи, нападнали пияния му син. Екшънът в стил Рамбо се разигра в село Паничери в четвъртък около 19 часа. На място е изпратен екип на РУ – Хисар, прекратил разгорещеното меле.

Кавгата възникнала между петима посетители в селската кръчма след значителна употреба на алкохол. Четирима местни жители на възраст между 31 и 49 години се сбили с 50-годишен мъж от Пловдив. В конфликта се намесил и бащата на пловдивчанина – Г.К. /82 г./, който успял да рани двама от нападателите на сина си.

С бастун пенсионерът нанесъл удари по главата и тялото на 31-годишен мъж, а втори, на 34 години, порязал под дясната мишница с джобен нож. Пострадалите са откарани в болница. След преглед са освободени за домашно лечение. Медицинска помощ е оказана и на пловдивчанина.

Г.К. е задържан за 24 часа в ареста на районното управление. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 131, ал.1, т.12 вр. чл. 130 от НК. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Работата продължават разследващи полицаи.