Варненец спечели нова кола на панаира

Парите

04-10-2014, 15:00

Снимка:

Plovdiv.utre

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

От изложението се надяват на по-силно присъствие на фирми догодина

Варненецът Антон Дойнов  спечели лек автомобил „Шкода Ситигоу Амбишън“ от посещението си на Международния технически панаир в Пловдив. Той бе сред близо 25-те хиляди участници в анкетното проучване, което събра информация за нагласите на посетителите.  Попълнената от Дойнов анкетна карта бе изтеглена в присъствието на нотариус Светлана Йорданова. За първи път идвам на изложението, търсех мотор, а получих кола, каза 42-годишният собственик на новия автомобил, осигурен от Международен панаир Пловдив.

Така завърши 70-ото юбилейно издание на Есенния панаир.

Големи компании се включиха в него не само с иновативни продукти, но и с атракции за гостите. Състезание със строителни машини смая публиката. Над десет майстори, между които и Ясен Велчев от група „Те“,  показаха виртуозно управление на багер, с който хващаха  топки и стреляха по баскетболен кош, пукаха балони и пълнеха чаши с вода.

Изложението продължи от 29 септември  до 4 октомври с участието на близо 870 компании. Надяваме се догодина проявата да е още по-добра, каза д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив, който организира мащабния бизнес форум.