Благоевградчанка - любимка на Доналд Тръмп, с най-перфектното тяло на Вселената

Благоевградчанката Жана Янева,представила достойно страната ни в Лас Вегас преди 2 години и направила силно впечатление на мултимилиардера Доналд Тръмп се завърна от реномирания турски курорт Бодрум с 2 призови титли.

В Бодрум над 30 участнички от цял свят взеха участие в модна надпревара, а родната красавица обра всички привлекателни награди и ленти на рекламодателите, пише struma.com. Благоевградчанката,която гордо носи титлата Мис Вселена България 2012 и този път обра овациите за първо място за най-перфектно тяло на Вселената.

Зад успеха й се крият диетите и правилния режим на Жана .

Стилната Есил Дюран и ексцентричния гримьор Бони се погрижиха за перфектната визия на победителката на официалния тур.

Истински фурор на сцената настана при тура по бански костюми, в който красавицата от Благоевград се представи с любимите бански на много холивудски знаменитости. От съвсем скоро модният гигант има и серия само за жени.

С титлата за най-перфектно тяло на Вселената, любимката на Доналд Тръмп си извоюва модни корици за водещи турски издания, както и блестяща роля в турска филмова продукция.

От собствената си яхта конкурса в Бодрум е наблюдавал лично и руският мутлимилионер Роман Абрамович, собственик на английския футболен отбор Челси.

Посветих този конкурс и наградите ми на легандата,модната диктаторка на Югозапада Миропа Кьосева, която приживе държеше правата на конкурсите за България,сподели Жана Янева на летище София.

За мен Мопи, беще неповторим човек и изключителен професионалист в модните среди. Ще я помня за цял живот,допълни откровението си още Жана.,която взе първото място за най-перфектно тяло

С титлата за най-перфектно тяло на Вселената, любимката на Доналд Тръмп си извоюва модни корици за водещи турски издания, както и блестяща роля в турска филмова продукция.