Тематични партита на острова и въдици под наем

Мисия Бургас

04-10-2014, 17:01

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

На острова вече е есен

На Света Анастасия ще има октомврийска програма

През октомври остров „Света Анастасия” се превръща в най-доброто място за един незабравим учебен час, бизнес обяд или романтичен уикенд. Община Бургас изготвя за този месец тематични партите за желаещите да посятят атракцията
"Един учебен час на острова" - така е формулирано едно от предложенията за порастнали и настоящи ученици.
Звънецът обаче ще е корабната камбана. Класната стая е заобиколена от море. Раниците ще бъдат с дух на приключение. Тази оферта за остров "Света Анастасия" е за ученически класове и дава възможност за провеждане на открити учебни занятия, с разходки в музея, лекарната и фара, както и закуска.
Другото тематично парти на острова се казва "Бягство от града" и определено е пожелателно за големите, тъй като предлага обстановката на ресторнта, релакс до вълните и възможност за лека консумация на алкохол, тъй като друг ще кара кораба на връщане.
Сред офертите за октомври има и "Уикенд на острова", за бургазлии и и гости, които искат да избягат от ежедневнието с престой и преспиване през двата почивни дни.

Предложението на общината е за разглеждане на забележителностите на Острова, посещение на музей и църква, вечеря, нощувка, риболов, вкусна морска кухня, прекрасна гледка към Бургаския залив, най-красивият залез над Бургас, пълно откъсване от градската реалност.