Кейт Уинслет разочарова феновете си! Не била спала с ди Каприо

"Лео и аз имахме своеобразна телепатична връзка помежду си", откровена е актрисата

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са развили една много особена връзка помежду си от времето на снимките на "Титаник", съобщава британското издание на "Мари Клер", цитирано от БТА. Феноменалният успех на филма променил живота и кариерите и на двамата актьори. Приятелството им обаче никога не е преминало във фаза романтична връзка, споделя актрисата, за голямо съжаление на някои от техните фенове.

"Струва ми се, че причината, поради която нашето приятелство продължава да съществува, е, че между нас никога не е имало романтични чувства. Доста хора ще останат разочаровани, научавайки това, още повече че в колективното съзнание се е запечатало убеждението, че между нас е пламнала любов от пръв поглед и че по време на снимките ние сме си разменяли милиони целувки. В действителност в това няма нищо вярно", заявява британската актриса в интервю за изданието.

Кейт посочва, че Леонардо винаги е виждал в нейно лице "един от приятелите си". "Лео и аз имахме своеобразна телепатична връзка помежду си. Познаваме се от толкова отдавна и успяхме да съхраним приятелството си", заявява Кейт Уинслет.

Признание на актьора подкрепя казаното от нея: "Споделяме еднакво чувство за хумор, смеем се на едни и същи неща, тя не ми позволява да се взимам насериозно. Има нещо вълшебно между нас двамата".